Tällä välilehdellä on joitakin yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teen tai olen tehnyt töitä. Kerään tänne myös toimijoita, joita voin suositella eteenpäin muille.

553

Aitoleipä Oy

Sample job title

Yhteistyö Olli&Sirkku Pelkosen kanssa aloitettiin 2015. Yhteistyö on kehittynyt luottamuksen kasvaessa. Yhteistyötä on tehty mm. mentoroinnin, rekrytoinnin ja yksilöiden profiloinnin saralla.

Aitoleipä Oy

313

Veljekset Mattila Oy

Sample job title

Tutustuin Tero&Essi Sivulaan vuoden 2015 aikana. Keväällä 2017 aloitimme pirkanmaan ely-keskuksen tukeman täsmäkoulutuksen. Koulutuksessa luodaan uutta toimintakulttuuria ja on kestoltaan reilun vuoden mittainen.

Veljekset Mattila Oy

EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgbEu vipuvoimaa

531

Lempäälä

Sample job title

Pertti Ratilainen on ollut osatoteuttajana Työsuojelurahaston rahoittamassa Lempäälän IDEA-kulttuurinmuutoshankkeessa 2016-2017Työsuojelurahaston värillinen vaakalogo

234

Timo Saalasti

Sample job title

Timo Saalastin kanssa aloitimme yhteistyön 2011. Yhteistyö on pitänyt sisällään mm. seuraavia asiakokonaisuuksia; Johtaminen ja yhdessä tekeminen työhyvinvointinäkökulmalla. Työnkuvien ja vastuiden selventäminen. Avoimen keskustelukulttuurin luominen. Työntekijöiden ja firman arvojen , työn merkityksen ja firman olemassaolon syyn määrittäminen ja selventäminen kaikille. Yhteistyö jatkuu edelleen. Jos haluat hyvää sparraus apua menestyvän klobaalin perheyrityksen omistaja valmentajalta, ota yhteys Timoon.

SAALASTI OY

311

Kinda Oy Pauliina Mäkelä

Sample job title

Aloitin Pauliina Mäkelän kanssa yhteistyön vuonna 2016 liittyen Lempäälän Yrittäjiin sekä yhteisiin projekteihimme.
Kinda Oy tarjoaa sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntijapalveluita.

Kinda Oy

289

ERÄVIIKINGIT

Sample job title

Yhteistyö Valmentaja Jyri Korsmanin kanssa aloitettu 2015

ERÄVIIKINGIT

277

HPK

Sample job title

Yhteistyö Valmentaja Antti Pennasen kanssa jatkunut vuodesta 2012. Olemme yhdessä luoneet tavan toteuttaa mentaalivalmennusta SM-liigassa.

HPK

522

Kankkonen&Numminen Golf akatemia

Sample job title

Kankkonen&Numminen Golf akatemia aloitti toimintansa kaudella 2016.
Yhteistyö Anssin kanssa jatkuu jo aiemmin luotuun yhteistyöhön.

262

Suomen Golfliitto

Sample job title

Poikien EM-kisat Pickala 2015. Pasi Purhosen kanssa, yhteistyössä mentaalivalmennus mukana kisoissa.

Pasi Purhonen

222

M2Talent Oy

Sample job title

Olen toiminut vuodesta 2014 yhtenä konsulttina.

http://www.m2talent.fi/

225

IHMINEN TAVATTAVISSA

Sample job title

Kävin koulutuksen vuosina 2008-2012. Jos haluat vastauksen kysymykseen kuka minä olen?

IHMINEN TAVATTAVISSA

190

Karhu-Kissat

Sample job title

Karhu-Kissat on kasvattaja seurani, kukaan ei pysty sanomaan kuinka iso merkitys niilä yhteyksillä ja ihmisllä on ollut omalla polullani. Yhteistyötä on riittänyt 70-luvun puolivälistä näihin päiviin asti.

Karhu-Kissat

232

Jukka Valtanen

Sample job title

Sain kantaa punaista paitaa päälläni neljä vuotta, se aika ei unohdu koskaan. Jukka Valtasen kanssa tutustuimme 70-luvulla Karhu-Kissoissa. Teimme yhteisen mentaalivalmennus pilotin 2014 syksyllä

HIFK

251

Golfpirkkala

Sample job title

Yhteistyö Golfpirkkalan kanssa alkoi 2013 syksyllä. Anssi Kankkonen on edelläkävijä golfin seuravalmentajana, olemme yhdessä lähteneet luomaa mallia jossa mentaalivalmennus on osa niin nuorien talenttien kuin kilpapelaajien valmennusta. Golfpirkkala on muuten vuoden 2015 paras golfseura!

245

Jani Taiminen

Sample job title

Jani Taimiseen tutustuin Tampereella, on toimittanut minulle ajanvarauskalenterin. Jani on osoittautunut luotettavaksi toimijaksi ict asioissa. Voin suositella, jos haluat hyvää palvelua.

Timer Group Oy

247

Pekka Pirhonen

Sample job title

Pekka Pirhoseen tutustuin vuosia sitten No Agenda Clubin puitteissa. Pekka on organisaatiokonsultti, joka auttaa asiakkaitaan unelmiensa työkulttuurin rakentamisessa. Hän on myös  itsen johtamisen ammatticoach (PCC), joka auttaa asiakkaitaan luomaan taitavamman tavan elää ja tehdä työnsä. Voin suositella, jos haluat saada aikaan tuloksia ja vaikuttavuutta.