Verkostoni

Yhteistyö Olli & Sirkku Pelkosen kanssa aloitettiin 2015. Yhteistyö on kehittynyt luottamuksen kasvaessa. Yhteistyötä on tehty mm. mentoroinnin, rekrytoinnin ja yksilöiden profiloinnin saralla.

Pertti Ratilainen on ollut osatoteuttajana Työsuojelurahaston rahoittamassa Lempäälän IDEA-kulttuurinmuutoshankkeessa 2016-2017

Tutustuin Tero & Essi Sivulaan vuoden 2015 aikana. Keväällä 2017 aloitimme pirkanmaan ely-keskuksen tukeman täsmäkoulutuksen. Koulutuksessa luodaan uutta toimintakulttuuria ja on kestoltaan reilun vuoden mittainen.

Timo Saalastin kanssa aloitimme yhteistyön 2011. Yhteistyö on pitänyt sisällään mm. seuraavia asiakokonaisuuksia; Johtaminen ja yhdessä tekeminen työhyvinvointinäkökulmalla.

Työnkuvien ja vastuiden selventäminen. Avoimen keskustelukulttuurin luominen. Työntekijöiden ja firman arvojen, työn merkityksen ja firman olemassaolon syyn määrittäminen ja selventäminen kaikille.

​Yhteistyö jatkuu edelleen. Jos haluat hyvää sparraus apua menestyvän klobaalin perheyrityksen omistaja valmentajalta, ota yhteys Timoon.

Aloitin Pauliina Mäkelän kanssa yhteistyön vuonna 2016 liittyen Lempäälän Yrittäjiin sekä yhteisiin projekteihimme. Kinda Oy tarjoaa sosiaalisen median ja viestinnän asiantuntijapalveluita.

Yhteistyö Valmentaja Jyri Korsmanin kanssa aloitettu 2015

Yhteistyö Valmentaja Antti Pennasen kanssa jatkunut vuodesta 2012. Olemme yhdessä luoneet tavan toteuttaa mentaalivalmennusta SM-liigassa.

Kankkonen&Numminen Golf akatemia aloitti toimintansa kaudella 2016. Yhteistyö Anssin kanssa jatkuu jo aiemmin luotuun yhteistyöhön. Olen toiminut vuodesta 2014 yhtenä konsulttina.

Poikien EM-kisat Pickala 2015. Pasi Purhosen kanssa, yhteistyössä mentaalivalmennus mukana kisoissa.

Karhu-Kissat on kasvattajaseurani, kukaan ei pysty sanomaan kuinka iso merkitys niilä yhteyksillä ja ihmisillä on ollut omalla polullani. Yhteistyötä on riittänyt 70-luvun puolivälistä näihin päiviin asti.

Sain kantaa punaista paitaa päälläni neljä vuotta, se aika ei unohdu koskaan. Jukka Valtasen kanssa tutustuimme 70-luvulla Karhu-Kissoissa. Teimme yhteisen mentaalivalmennus pilotin 2014 syksyllä.

Yhteistyö Golfpirkkalan kanssa alkoi 2013 syksyllä. Anssi Kankkonen on edelläkävijä golfin seuravalmentajana, olemme yhdessä lähteneet luomaa mallia jossa mentaalivalmennus on osa niin nuorien talenttien kuin kilpapelaajien valmennusta. Golfpirkkala on muuten vuoden 2015 paras golfseura!

Referenssit - Pertti Ratilainen