Firstbeat

Mitattavaa hyvinvointia

firstbeat_logo_2013_wide

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

SDI - Vahvuuksien inventaari

Löydä oma persoonallinen tapasi toimia ja ymmärrä itseäsi syvemmin

sdi-logo1

Strenght=Vahvuudet…Strength Deployment Inventory–SDI auttaa ihmisiä tunnistamaan omat henkilökohtaiset ihmissuhdevahvuutensa kahdessa tilanteessa: 1) kun kaikki menee hyvin 2) kun tulee konflikti.

Deployment=Hyödyntäminen…tarkoittaa strategista käyttäytymistä tai valmistautumista tehokkaaseen toimintaan. SDI ehdottaa tapoja, joilla henkilökohtaisia vahvuuksia voidaan käyttää parantamaan suhteita toisiin ihmisiin.

Inventory…SDI ei ole testi, jossa arvostellaan ”oikeita” tai ”vääriä” vastauksia. Se on inventaari, jonka avulla voi tutkia motivaatiota ohjaavia arvojaan eli perustaa, jonka nojalla tuntee ja toimii eri tilanteissa. Se on väline itsensä löytämiseen.

Syvärentoutus - Peter Hess

Logo_Klangmethoden

Peter Hess rentoutusmetodi on yksinkertainen ja toimiva väline oman terveytesi tukemiseen ja hyvinvointisi edistämiseen.Harmoniset soinnut kutsuvat rentoutumaan, pysähtymään hetkeen, tuomaan hyvän olon ja hellivät usein niin ylikierroksilla toimivia aivojasi. VIDEO

Pertti_059